Himss (Dijital Hastane) Sertifikamızı Aldık.
01 Kasım 2019

Çorum'un Osmancık Devlet Hastanesi HIMSS Avrupa ve Medipol Üniversitesi iş birliğiyle yapılan, yerinde gözlem ve değerlendirme sonucunda Dijital Hastane unvanı almaya hak kazanmış;
 2019 HIMSS Avrasya Sağlık Bilişim ve Teknolojileri Konferansı ve Fuarı Ödül Töreninde Sağlık Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Şuayip Birinci ve ABD HIMSS Başkanı Sayın Harold F. Wolf'un özel tebrikleriyle sertifika almıştır.
Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Halise Babayiğit, “Hastanın başvuru sürecinden taburcu sürecine kadar uygulanan tüm sağlık müdahaleleri ve prosedürler, dijital ortamdaki sisteme kayıt edilerek kağıt kullanımı önemli ölçüde azalmaktadır. Hastaların tedavi takibi tamamen dijital ortamda gerçekleştiği için sistem, doktor ve hemşirelerin tedavi sırasında hata yapmalarının önüne geçerek, hasta memnuniyeti ve güvenli tedavi hizmetinin tamamlamasını sağlamaktadır. Sağlık çalışanlarımızla ekip ruhu ile yoğun bir çalışma gayreti ile bu başarıyı elde ettik. Bu başarıyı sağlamamızda bizden desteğini esirgemeyen İl Sağlık Müdürlüğümüz ve hastanemizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
#osmancikdh #sbsggm #sbkhgm #saglikbakanligi #halksagligigm #acilafetgovtr