Hasta Okulu Projesi Kapsamında Eğitimlerimiz Başladı.
01 Mart 2023

Hasta Okulumuzun 2023 yılı Programı doğrultusunda eğitimleri, konularında uzman eğitimcilerimiz tarafından hasta ve hasta yakınlarımıza verilmeye başlandı. Eğitim Planımız için web sayfamızın Hasta Rehberi Bölümünde bulunan Hasta Okulu sekmesini takip edebilirsiniz.

Ocak 2023 Eğitim planı kapsamında Hastanemiz bünyesine faaliyet gösteren Hasta Okulumuzun düzenlediği Diyaliz ünitesinde hasta ve hasta yakınlarına, Fistül ve Kateter Bakımı ve Enfeksiyonlarından Korunma konulu farkındalık eğitimi, Diyaliz Birim Sorumlusu Hemşire Zülfiye KARADUMAN tarafından gerçekleştirildi.

• 1.jpeg
  • 3.jpeg
  • 4.jpeg
  • 5.jpeg
  • 2.jpeg

Şubat 2023 Eğitim planı kapsamında Hastanemiz bünyesine faaliyet gösteren Hasta Okulumuzun düzenlediği Akılcı İlaç Kullanımı ve İlaçların Doğru Kullanımı konulu farkındalık eğitimi, Eczacı Büşra YILDIZ ve Eğitim Hemşiresi Halil DİRİCAN tarafından ilgili yataklı servislerde hasta, hasta yakınları ve ziyaretçilerimize gerçekleştirildi.
  • 17.jpeg
  • 16.jpeg