Başhekimimiz Op.Dr.Halise BABAYİĞİT yeni yıl mesajı yayınladı.
05 Mart 2021

Başhekimimizin Yeni Yıl mesajı:
  "Osmancık Devlet Hastanesi olarak, Çorum' da ilk Korona vakasını tespit etmiş ve akabinde tüm Pandemi sürecini başarı içerisinde yürütmüş ve şu an geldiğimiz noktada artık neredeyse yüzümüzü güldüren sonuçlara erişmiş olmanın haklı gururunu tüm hastane personelimle birlikte yaşıyor olmaktan onur duymaktayız.
    Halkımıza nefes olabilmek için Covid Pandemisi sürecinde gecesini gündüzüne katarak ailesine bile sunamadığı zamanı özverili çalışmaları ile vefakar ve fedakar bir şekilde hastalarımıza sunan tüm personelime; güvenlik elemanlarımdan hemşirelerime, hekimlerimden temizlik personellerime, otomasyon, röntgen, laborant, tüm teknisyenlerime, şoförlerime, aşçılarıma, idari kat personellerime kadar tüm çalışanlarıma teşekkürlerimi sunuyor ve bu başarıya birlikte imza attığımızı hatırlatmak istiyorum.
    Yeni yılda daha sağlıklı günler temennisiyle..."
Op.Dr.Halise BABAYİĞİT