Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı Bir Etkinlikle Kutlandı.
16 Mart 2021

Hastanemiz bahçesinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan KayaOsmancık Kaymakamı Ayhan AkpayOsmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci, Osmancık Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Mustafa Umut Bozkurt, hastane yönetimi ile sağlık personeli katıldı.

Hastanemiz bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uyularak düzenlenen etkinlikte Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatci, birer konuşma yaparak koronavirüs salgını sebebi ile hayatlarını hiçe sayarak, fedakarca ve özverili bir şekilde çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

WhatsApp_Image_2021-03-15_at_17.10.13.jpeg

WhatsApp_Image_2021-03-15_at_17.10.25.jpeg